20.02.2015

Tu cumperi electronice Second-Hand?

Intotdeauna au existat doua tabere: cei care cumpara numai produse noi si au ceva impotriva produselor second-hand si cei care nu au nimic cu aceste produse si cumpara cu incredere. Poate, ar trebui sa ne schimbam parerea daca aflam de ce o fac. Cumva, sunt multumiti de produsele cumparate chiar daca sunt la "mana a doua".
Oamenii aleg sa cumpere produse second hand din cauza banilor. Nu toti isi permit sa cumpere doar lucruri noi, asa ca se multumesc cu ceva mai...folosit, dar la fel de sigur ca un produs nou. Atunci cand cumperi un televizor lcd second hand dintr-un magazin de specialitate, acesta este verificat inainte de a fi pus spre vanzare iar dumneavoastra va este oferit un certificat de garantie pentru urmatoarele 12 sau 24 de luni. Siguranta produsului cumparat este prioritara si asigurarea functionalitatii acestuia in parametrii optimi, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de acesta pentru o perioada cat mai indelungata. Am putea sa incepem sa invatam aceste lucruri de la cei care stiu sa valorifice la maxim produsele second hand.
Consider ca un produs se poate strica oricand, chiar daca este nou sau second-hand. In ambele variante, produsele beneficiaza de garantie, deci, nu vad unde este problema? Recomand cititorilor acestui blog sa paseasca cu incredere in magazinele de specialitate si sa cumpere produse electronice second hand la cel mai bun pret.
Eu detin o multime de produse second hand cumparate in casa: televizor, laptop, camera foto si telefon mobil. Acestea au o vechime cuprinsa intre sase luni si patru ani de cand sunt in proprietatea mea si toate functioneaza perfect. Nici-un dispozitiv nu a suferit, pana in prezent, nici-o defectiune. Asta m-a facut sa-mi intaresc principiile si sa vad altfel situatia. Intotdeauna trebuie sa te gandesti la varianta cea mai ieftina si eficienta. Numai asa vei avea mai mult de castigat. Tu ce mai astepti?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!