21.02.2015

Moda tricourilor personalizate



Articole despre moda nu am mai avut pana in prezent, dar totul are un inceput. Cum m-am decis sa scriu acest articol? Totul a pornit de la o observatie. Mergand in zona Unirii din Bucuresti destul de des, am observat ca foarte multa lume poarta tricouri personalizate. Este o moda noua si nu stiu eu?
Un tricou personalizat te face mai...unic in public, dar oricum esti unic prin felul cum arati si te comporti, de ce ar fi nevoie sa arati si prin stilul vestimentar. Dorim sa se faca o diferenta si asta e bine, insa sunt de parere ca atunci cand iti personalizezi un tricou, sa o faci cu o imagine reprezentativa, cu un mesaj sau cu un logo/banner care sa promoveze ceva.
Personal, ma incanta ideea si mi-as face un tricou personalizat cu bannerul acestui blog si adresa acestuia sub forma de text sub banner. In felul acesta, tricoul pe care il port pe mine, nu doar ca ma reprezinta si-mi reprezinta gandurile, dar imi promoveaza si acest blog personal. Este o moda? Atunci sa profitam de aceasta moda si sa ne personalizam cateva tricouri pentru a fi si noi in trend, nu?
Oamenii nu se opresc aici in ceea ce priveste personalizarile. Acestia isi personalizeaza si obiecte precum pixuri, stilouri sau isi comanda cani personalizate cu numele iubitului sau iubitei pe ele. S-a dovedit ca acestea sunt un cadou ideal pentru persoana iubita de Valentine's Day sau Dragobete (fiecare ce sarbatoare serbeaza).
In prezent, detin doua tricouri personalizate si o cana personalizata cu logo-ul unui proiect care s-a oprit de curand si la care am muncit foarte mult. Cu toate astea, m-am atasat emotional de aceste lucruri personalizate fiindca inseamna cu adevarat ceva pentru mine. Nu sunt ca restul tricourilor de pe piata. Acestea ma reprezinta si sunt o bucata din mine. Poate de aici moda si atractia oamenilor pentru lucrurile personalizate.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!