20.02.2015

Daca nu ai gresie si faianta... IA!



Poate titlul vi se pare mai...ciudat, dar e un indemn catre cei care isi modernizeaza locuintele existente sau care isi construiesc o locuinta de la zero. Nu mai suntem "pe vremea lui Ceasca" pentru a sta fara conditiile necesare si fara a avea gresie si faianta in bucatarie si baie. Acestea au devenit de nelipsit din locuintele oamenilor, mai ales dupa Revolutie cand au crescut importurile din alte tari cu gresie si faianta. In Romania se produce o cantitate substantiala de gresie si faianta si nu ducem lipsa de fabrici, dar nu este suficient pentru a acoperi cerinta pietei si pentru a crea diversitatea de produse din care clientul trebuie sa aleaga. Pentru acest lucru, aducem din alta tari o cantitate destul de mare de gresie si faianta, ca in magazinele de specialitate, oamenii sa-si aleaga gresia si faianta dupa design, grosime si calitatea produselor. In cazul in care nu stii sa alegi ce-ti trebuie sau esti indecis, poti scrie magazinului de gresie si faianta un mesaj, dand click aici.
Revenind la oamenii care isi modernizeaza locuintele, acestia isi cumpara, de obicei, gresia si faianta dupa design, ignorand celelalte detalii care sunt la fel de importante. Gresia si faianta mai groasa ofera o rezistenta mult mai ridicata iar riscul de a plesni (de a crapa) in caz de accident nefericit este mai scazut. In fond, integritatea placilor de gresie si faianta este criteriul principal dupa care trebuie sa ne orientam pentru ca acestea sa nu fie prea subtiri.
Acestea au o durata de viata foarte ridicata, dar aceasta durata de viata conteaza si din punctul de vedere al montarii acestor placi deoarece daca acestea nu sunt montate corespunzator de un personal calificat in montatul de gresie si faianta, risti sa se desprinda sau sa se sparga intr-un timp destul de scurt.
E un intreg proces la care trebuie sa fim atenti atunci cand achizitionam si montam placile de gresie si faianta. Ai fost atent la tot ce ti-am zis? Daca nu esti sigur, reciteste!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!