05.02.2015

De Valentine's Day trebuie lenjerii



Se apropie data de 14 februarie, adica Valentine's Day. Toata lumea e in febra cumparaturilor, adica...a cadourilor perfecte pentru persoana iubita. Nu prea stiu eu multe despre acest Valentin care ne-a invadat tara, dar stiu ca s-au molipsit cu totii de el. Ce-i drept, trebuie si iubirea asta serbata intr-o zi, nu? Numai ca omuletilor din jurul nostru le scapa ceva. Majoriatea alearga dupa genti, posete, portofele, bilete de vacante, perne cu inimoare si alte lucruri de genul, dar stiti ce este mai important in viata unui cuplu in perioada asta? Va raspund eu: lenjerii de pat. De ce tocmai acestea? Pentru ca acolo se petrece toata actiunea, frumusetea, iubirea, momentele acelea siropoase si dulci. Eu zic ca mai bine cautam lenjerii de pat decat...haine, spre exemplu, fiindca cele mai frumoase momente din viata le petrecem tot fara haine pe noi. In plus, daca comanzi lenjerii de pat in perioada asta, ai multe beneficii...
Orice persoana care comanda in aceasta perioada produse aflate in promotia 1+1 gratis intra automat in concurs si are sansa de a castiga un pandant de aur de 14 k, in forma de inima. Castigatorii vor fi anuntati pe 13 februarie, iar pe 14 februarie vor primi premiile prin curierat. Asta suna a cadou la cadoul pe care-l cumperi. Imi place maxim cum suna. Ideea e ca, de acest cadou va puteti bucura amandoi, nu doar ea sau nu doar el. E un cadou al vostru, dedicat relatiei voastre de cuplu si cred ca Sf. Valentin la asta se refera. Nu doar la el sau ea, ci la voi, impreuna, ca un intreg.
Daca pana acum a trecut aceasta sarbatoare pe langa tine fara sa o bagi in seama sau nu ai stiut care e cadoul perfect, pur si simplu, citind acest articol, ti-ai dat seama care e cadoul ideal pentru voi. In felul acesta, o sa amplificati energia acelei zi dedicate iubirii cu mai multa...iubire. Sa va iubiti mult pe lenjeriile voastre de pat.
Daca te aflii printre primii care citesti despre cum poate fi perfecta ziua de Sf. Valentin si despre promotia cu lenjerii de pat, atunci da mai departe informatia la cunoscuti. Vestile bune trebuie sa circule repede. Cumpara si inscrie-te in concurs iar cadoul tau se poate dubla.
Acestea fiind spuse, ma duc sa plasez si eu o comanda pentru a prinde promotia si pentru a va face concurenta. Se apropie 14 februarie si trebuie sa fiu pregatit.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!