18.02.2015

Tu cum ai grija de parul tau?



Podoaba noastra capilara este o comoara, dorim sa avem grija de ea tot timpul si sa o rasfatam cum trebuie. Primele sfaturi in a avea grija de parul tau sunt:
1. Spalarea frecventa folosind un sampon cu RH neutru. Acestea sunt recomandate pentru orice tip de par. Avand RH-ul neutru, nu va crea nici-un fel de probleme (gen matreata).
2. Folosirea unui balsam. Acesta are rolul de a hidrata firul de par inca de la radacina si ofera luciu parului.
3. Uscarea parului si indreptarea acestora. Acesta joaca un rol foarte important. De ce? Pentru ca degeaba ai facut primii doi pasi cum trebuie daca ai in casa o chinezarie de uscator de par sau de placa care doar iti ard parul si fac unele fire de par sa se franga de la jumatate din aceasta cauza. Vezi aici cea mai variata gama de produse de ingrijire a parului la cel mai bun pret. Acestea detin un certificat de asigurare a calitatii produsului si un certificat de garantie. Produsele de calitate stiu sa-si faca treaba asa cum se cuvine. De aceea, avand instrumentele necesare, parul tau poate fi tratat regeste iar la final, rezultatul sa fie cu mult peste cel dorit.
Am cunoscut cazuri in care persoana respectiva folosea sampon cu RH neutru si balsam, dar pe urma folosea o placa de indreptat parul cumparata de pe "piata" si ardea parul. Ce a rezolvat? Nimic! Sanatatea parului este la fel de importanta ca sanatatea altor membre sau componente ale organismului si trebuie sa-i acordam un grad ridicat de atentie. Neingrijirea parului poate avea efecte negative in viitor, asta insemnand pana la caderea parului la o varsta inaintata sau scaderea densitatii acestuia.
Informarea publicului despre aceste lucruri ce tin de sanatatea parului nostru incepe de la acest articol. Distribuie si tu mai departe pentru ca lumea sa stie ce sa-si cumpere pentru a avea o podoaba capilara de invidiat si de care se poate bucura tot restul vietii.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!