06.02.2015

Cum scapam eficient de barba?

Acest articol este dedicat exclusiv barbatilor! Asta suna de partea as scrie ceva interzis sau 18+ pe aici, dar nu e asa. Vorbim despre barba si despre o moda care a pornit de un an sau doi si anume...barba! Majoritatea tipelor din ziua de astazi le plac barbatii cu barba fiindca barba este considerata un simbol de masculinitate. De ce pana acum nu erau in regula cei cu barba iar acum sunt? Nu am raspunsuri la aceste intrebari, dar pot veni in ajutorul celor care doresc sa scape de barba.
Uneori, barbieritul poate deveni deranjant si iritant daca nu avem lucrurile necesare la indemana. Avem doua solutii optime la indemana: un aparat de ras cu trei lame, suficient de puternic sa indeparteze barba de la prima ondulare a acestuia pe suprafata fetei sau o masina de barbierit profesionala, utila, practica care este foarte buna si pe care o putem purta cu noi oriunde, in masina, la birou sau in vacanta. Eu zic ca moda asta ar trebui desfiintata si cel mai bun pas pe care il putem face in privinta asta il reprezinta barbierirea. Sa ne dam cu totii barbile jos si gata, scapam eficient de o moda aiurea. Nu zic ca barba nu are frumusetea ei, dar mi se pare aiurea ca femeile au stat la baza pornirii acestei mode. Adica, daca o femeie te place, te place cu si fara barba. Asa am mai intalnit femei care au fantezii cu barbati fara par in cap. Asta ce-ar insemna? De la o varsta de douazeci si ceva de ani sa punem mana pe o masina de tuns profesionala si sa ne tundem la zero? As zice:"Mai ai draga, putina rabdare ca majoritatea dintre noi ajungem cheliuta la o varsta mai inaintata, nu vreau sa fiu chel si la douazeci de ani."
Asa ca puneti mana pe piese bune si scapati de barba aceea. Poate deveni un test al iubirii foarte bun. Sunt curios daca va lasa iubita dupa aceea.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!