17.09.2012

O alta zi ...alte idei !


Astazi am fost la deschiderea noului an scolar ! Liceul a fost plin de bobocei :D care mi-au trezit amintiri placute de cum eram si eu in prima zi la liceu. Intotdeauna mi-a placut la liceu si imi place in continuare , desi am terminat liceul.Inca nu ma pot desparti de el...NUUUUUUUUUUU!
In fine...sa trecem peste !
Am intrat in clasa unde am invatat si am vazut generatia care ne-a luat locul noua ? Pai nu e asa ??? Dar erau tare draguti toti :) Banca in care am stat nu ma mai are pe mine si inca doi colegi ca proprietari ci alti 3 copii care se vor bucura de acel loc. Insa stiu eu ce inseamna pentru ei cuvantul ,,bucurie" :))

In ultimele zile de vacanta , facebook-ul ,,bubuia" de tot felul de mesaje de genul :,,incepe chinul" , ,,vai de noi" ; ,,nu din nou" , ,,din nou la puscarie" etc. Nu inteleg de ce toti se vaita de scoala de parca s-ar duce la o puscarie. Fratilor... va grabiti sa terminati liceul si pe urma va citesc mesaje ,,am scapat de un chin" sau ,,am terminat cu liceul asta pe viata , nu mai o sa trec cat o sa traiesc pe la acel liceu" dar nu stiti ce va asteapta dupa terminarea liceului. Lucrurile nu vor fi mai simple...ele se vor complica.
Eu am terminat liceul si desi au trecut doar 3 luni deja sunt presat de anumite lucruri si nu cred ca le fac fata.Constat cu stupoare ca inca nu sunt pregatit ,,sa iau viata-n piept" - cum spunea cineva drag.
In loc sa profitati de aceasta varsta , de adolescenta si de liceu pentru ca este perioada in care nu voi duceti grija zilei de maine , voi v-o irositi plangandu-va ca invatati.Zau asa...este chiar asa un chin invatatul ?
Invatatul este considerat o munca , o munca intelectuala (psihica) dar nu un chin.Un chin este considerat de cei carora ,,nu le place cartea".
De ce am scris toate astea ? Pentru ca in prima zi de scoala deja elevii se vaitau... asta mi-a pus capac. Deci nici manualele nu le-au primit si ei se vaitau ca au de invatat ? Ce invatati acum ? Spuneti-mi si mie...ca vreau si eu sa invat cu voi.

Cam atat pe aceasta tema...am scris cam mult...stiu !

Deja mi-am programat cateva articole pe care le voi scrie saptamana aceasta. In urmatoarele zile voi lansa o campanie pe care o numesc ,,Promoveaza-ti favoritul !" .In ce consta aceasta campanie si alte detalii le veti primi maine ! Insa campania va fi pornita peste cateva zile .
Aceasta campanie se adreseaza celor ce doresc ce doresc sa adune cat mai multi cititori fideli pe blogul lor si va fi distractiv.
Share:

7 comentarii:

  1. Eu vreau sa profit de aceasta varsta !! am 14 ani si e asa de bineee... abia acum incep sa gust din placerile vietii :D. Deabia aastept maineee :X a doua zi de liceu :)) :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud toate aceste cuvinte ! Felicitari pentru perspectiva ta si modul de a gandi.Imi place foarte mult ce ai scris !

      Ștergere
  2. Frumos post, motivational, poate vor lua si altii aminte. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei nu știu ce pierd!
    Aș mai vrea încă un pic la liceu, la un pahar de vorbă cu colegii, sau chiar și la orele de mate sau chimie!
    Super noile idei! :)

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!