09.07.2014

Proiecte de casa






Sursa: roarhitect.ro

Piata imobiliara este in continua crestere, de la an la an iar asta datorita tinerelor familii care doresc sa se stabileasca "la casele lor". Unii dintre acestia aleg sa-si cumpere o casa sau un apartament nou, altii aleg sa-si cumpere un apartament care a mai fost locuit iar unii aleg sa-si construiasca o noua locuinta.
In ceea ce priveste ultima varianta, construirea unei noi locuinte include timp indelungat de lucru si costuri destul de ridicate.
Costurile constructiei unei cladiri nu se raporteaza doar la materiale de constructie, mana de lucru (oamenii care muncesc) ci si la arhitect. Arhitectul este persoana care se ocupa de proiectarea cladirii, design-ul acesteia si asigura controlul calitatii cladirii respective.
Arhitectul are misiunea de a va satisface dorintele dumneavoastra in materie de locuinte si sa va ofere un proiect de casa care sa corespunda cerintelor.
Nu exista un pret stabil in ceea ce priveste proiectul unei locuinte fiindca exista anumite criterii dupa care se stabileste pretul proiectului: suprafata, etaje, anexe etc.
Multi sunt in cautarea unui arhitect mai ieftin, adica sa ofere un proiect pe o suma mai mica de bani, dar mai ieftin nu inseamna mai bun.
Teoretic, proiectul sta la baza constructiei unei imobil, de aceea consider ca arhitectul angajat sa creeze proiectul trebuie sa fie "pe aceeasi lungime de unda" cu proprietarul, sa realizeze proiectul casei la care viseaza proprietarul.
Misiunea arhitectului nu se incheie la realizarea proiectului. El isi continua activitatea prin asigurarea unui design placut al locuintei, un design care sa-i placa proprietarului si care sa fie placut tuturor celor care urmeaza sa paseasca pragul acelei locuinte.
Un alt lucru de care se ocupa arhitectul este de a asigura calitatea cladirii, ca toate lucrurile sa fie in regula la construirea cladirii pana la procesul de finisaj (procesul de finalizare al lucrarii).

Alege arhitectul potrivit de pe RoArhitect iar casa ta se va bucura de consolidare, calitate si design exceptional. Tu si arhitectul tau reprezentati viitorul locuintei dumneavoastra.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!