19.07.2014

Tractami-ai masina!

Sursa poza: internet
Am cativa prieteni care nu sunt din aceeasi zona cu mine ci sunt in diferite locatii din tara. Impreuna cu un tovaras, am plecat la drum spre Timisoara, acolo unde aveam sa ne intalnim cu o fost colega de liceu. Suntem in vacanta, nu avem ce face asa ca ne-am gandit sa facem o plimbare pe drumurile patriei noastre. Timisoara este un oras frumos iar cu acest prilej il vizitam si facem fotografii.
Am vorbit cu colega noastra sa ne intalnim sambata la ora 10:00 in centru. Drumul a fost unul foarte placut. Atat eu cat si tovarasul meu suntem ascultatori de rap si stim foarte multe melodii. Printre cd-urile cu rap, am gasit un cd cu beaturi bune asa ca am facut o sesiune "rap in the car" pe drum.
Drumul pana la Timisoara este destul de lung si parca ne lua somnul cu cat ne apropiam mai mult. Mai erau 25 de km cand o problema la masina ne-a facut sa stationam pe loc timp de 30 de minute si sa verificam masina. Era o problema iar my friend nu o gasea. Deci daca el care stie mecanica si electrica nu a gasit-o, eu nici atat, eu doar m-am uitat dupa...gagici...la volan. Am incercat sa mai pornim la drum dar masina a refuzat sa mai colaboreze cu noi. La naiba, mai aveam doar 25 de km pana la Timisoara. Am sunat-o pe colega noastra care ne-a dat un numar de telefon de la o firma de tractari Timisoara. Am sunat iar intr-un timp relativ scurt, o echipa a venit si ne-a tractat pana la primul service auto din Timisoara unde ne-am lasat masina apoi ne-am intalnit cu colega noastra. Trebuia sa tragem ceva pe drum, nu? Se spune ca atunci cand pleci la drum lung, trebuie sa faci ceva pe drum doar ca uneori, nu ne rezumam doar la bine. Insa e bine cand totul se termina cu bine. Am petrecut doua zile in Timisoara, am vazut orasul, intalnirea cu colega de liceu a fost dulce, la propriu dar aceasta "mini-vacanta" ne-a scos si ceva bani din buzunare fiindca nu era planificata reparatia masinii la Timisoara. Nici costul tractarii nu era pus in program dar a fost vorba despre un pret destul de accesibil de care nu ma pot plange.
Sper doar pe drumul de intoarcere sa nu patim la fel fiindca nu este un sentiment prea placut dar daca se intampla: "Prietene, tractami-ai masina!"
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!