02.07.2014

Ia romaneasca: Mereu la moda

Sursa poza: internet (google.ro)
Ma bucur sa vad ca traditia romaneasca merge mai departe si asta datorita oamenilor care promoveaza Romania prin produsele romanesti. Cel mai important lucru care ne reprezinta tara este Ia Romaneasca. Ia a ramas un produs elegant si perfect de purtat ani de-a randul. In aceasta lupta de "europenizare" a tarii noastre, ia romaneasca supravietuieste si continua sa fie prezenta in vietile noastre.
O ie traditionala este cusuta manual de maini talentate si transforma munca intr-o opera de arta.

Cati dintre noi mai purtam o ie romaneasca? Ma bucur sa vad persoane care duc mai departe cultul romanesc si fac ca ia romaneasca sa ramana mandria noastra. La ultimul eveniment cultural local care s-a desfasurat in urma cu doua saptamani, toate fetele au venit imbracate in ii. A fost o surpriza minunata si o imagine de admirat.

Suntem romani! Ia ne reprezinta pe noi cat si tara si merita sa o purtam. Eu cand port un costum popular ma simt mandru ca sunt roman. Anul trecut am trecut granita Romaniei in Bulgaria imbracat intr-un costum popular, astfel am dus spriritul romanesc dincolo de hotare, asa arat strainilor frumusetea tarii noastre.

In cazul in care nu detii o ie in casa, exista magazin ii romanesti pe internet de unde va puteti achizitiona o ie...sau mai multe.

Tu porti ie?


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!