22.07.2014

Baia la hotel

Pe malul stang al lacului am gasit o pensiune unde ne-am oprit dupa ce am mers toata ziua cu masina. Pentru ca am facut pana, a trebuit sa ramanem acolo. Am intrat si receptionera ne-a primit calduros. Era italianca si vorbea putin stricat engleza, dar am putut sa ne intelegem.
I-am cerut doua camere duble si am purces cu ea sa vedem ce camere avea disponibile. Erau libere doua camere pe fata vilei dinspre sosea si alte trei aveau vedere catre lac. desi erau tantari pe fata dinspre lac,
aveau plase anti-tantari si am hotarat sa le vedem primele pe lac.
Aveau camere mari, cu paturi duble si comode din lemn de nuc. Am cerut sa vedem si baia. Acolo am gasit o cabina de dus Sanotechnik, care era foarte curata, spre surprinderea noastra. Lavoarul era din marmura, iar vasul de wc avea un rezervor ingropat.
Mi s-a parut ca baia e foarte curata si am decis sa ramanem acolo peste noapte. Am achitat contravaloarea camerelor si am sunat la un service non stop ca sa intrebam daca au o platforma de tractare. Am gasit si am obtinut romisiunea ca a doua zi sa vina sa ne inlocuiasca roata caci nu aveam roata de rezerva.
A doua zi, am avut parte de un mic dejun bogat in fructe, cum nu am mai primit pana atunci la o pensiune micuta. Pe la ora zece a aparut un mecanic de la service-ul contactat. Anvelopa ne-a costat 150 de euro, cam scump,si am mai platit 50 de euro pentru deplasare si manopera. Mecanicul ne-a sfatuit sa mergem sa ne cumparam o anvelopa de rezerva .
Am pornit la drum cam in jurul orei 12 si am mers pana seara dara sa ne oprim pentru a recupera timpul pierdut in seara trecuta. Am facut schimb cu prietenul meu pentru ca eu sa ma odihnesc si el sa conduca mai departe. Astfel am facut 2000 de km in 24 de ore. Se poate considera un adevarat maraton.
Am reusit astfel sa ajungem la timp la conferinta despre client relations in ecommerce. Am aflat acolo despre trenduri pe acest domeniu. Ne-am ales cu cunostinte noi si cu un concediu pe care l-am petrecut in mai multe tari europene. E bine ca de data asta am reusit sa vedem mai multe capitale foarte frumoase.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!