16.07.2014

Ecograful si ecografia, cele mai bune metode de diagnosticare

        Ecografia este o forma de analiza medicala in care medicul verifica organele interne ale individului. Este considerata o metoda imagistica neinvaziva deoarece, spre deosebire de radiografie, nu radiaza si nu afecteaza sub nici o forma starea de sanatate a celui examinat. Poate fi aplicata cu usurinta la orice categorie de pacienti, inclusiv la gravide pentru urmarirea progresului sarcinii si la cei suferinzi de anumite patologii. Ecografia este o metoda de investigatie multiplanara, folosind aceasta metoda se pot obtine imagini din diferite unghiuri aducand un nou nivel de precizie diagnosticarii medicale. Viziteaza Numeris.ro pentru ecografe de ultima generatie! 

Ecografele folosesc ultrasunete pentru a prezenta o imagine a organelor din corp. Ultrasunetele sunt unde sonore cu o frecventa atat de ridicata incat urechea umana nu poate sa le auda. Aceste unde sonore au peste 20.000 cicli pe secunda. Ultrasunetele sunt folosite in medicina in diagnosticare si in tratamentul diferitelor afectiuni:
       in diagnosticare se folosesc in ecografie si in examenul doppler.
       in tratament se folosesc pentru afectiunile tesuturilor moi, precum muschi, ligamente sau tendoane.
Ecografia este o procedura  care nu afecteaza pacientul in nici un fel, nu exista nici un efect fizic asupra sa, nici chiar unul emotional, tot ce trebuie sa faca pacientul este sa stea relaxat pe masa de examinare. Fiecare organ din corp poate sa fie astfel surprins de catre medic, la unghiul pe care il doreste el. Riscurile pentru pacient in aceasta procedura sunt minime, de cele mai multe ori fiind zero. Rezultatul este imediat, lucru care ofera un avantaj substantial in situatiile de urgenta. Informatia poate fi imprimata sau stocata intr-un mediu digital.
Ecograful este cu adevarat un aparat uimitor, un aparat care permite realizarea unor operatiuni extrem de utile in procesul de diagnosticare si tratare. Ecografia mai poate fi folosita si in imageria interventionala pentru a dirija biopsia sau punctia. Are un rol important si in blocul operator in ghidarea explorarii chirurgicale. Este simpla si nu vatama corpul in nici un fel, din acest motiv este primul examen practicat de orice medic pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Ecograful a revolutionat modul in care procesul medical functioneaza, de la prevenire si diagnostic la tratare. Acest aparat da medicilor noi posibilitati de combatere a afectiunilor. Pentru ecografe de ultima generatie accesati urmatoarea adresa.

Guest-post
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!