18.07.2014

Consultanta in afaceri - Siguranta afacerii tale!

Multi tineri doresc sa devina anteprenori deschizandu-si o afacere. De multe ori, unele afaceri au un drum anevoios pana ajung la succes, unele nu reusesc sa ajunga la succes iar altele ajung la faliment. Ne intrebam: De ce?



Sursa poza: internet





Motivele sunt vaste la prima vedere fiindca nu cautam solutiile unde trebuie. Inainte de toate, atunci cand ne deschidem o afacere trebuie sa studiem piata: ce se cere, ce putem oferi si in ce conditii. Deci, intrebarea ar fi: In ce domeniu ar trebuie sa-mi deschid prima afacere?


O alta greseala pe care o fac tinerii anteprenori este faptul ca atunci cand deschid o afacere fac pentru inceput investitii minime dar doresc sa scoata profit maxim. Undeva trebuie sa existe un raport intre investitie si profit, nu putem sa facem totul la o scara de 1:100.





Un lucru bun pe care ar trebui sa-l faca toti cei care aleg si pornesc pe acest drum este sa ceara consultanta in afaceri. Lorand Soares Szasz este specialist in acest domeniu si va poate coordona afacerea catre succes.





Sunt de parere ca patronul are o alta misiune, nu trebuie sa fie sa se ocupe el de toate. El trebuie sa-si angajeze oameni calificati pe domeniul respectiv care sa se ocupe de afacerea lui si care sa-i aduca prosperitate.


Cresterea profitului unei afaceri este primul pas urmat de investiile care se fac pe parcurs pentru a mari, mai tarziu, cota de profit. Piata este cea care opereaza in afacerea dvs. deoarece existenta unui afaceri intr-un loc in care cererea e mare, aduce dupa sine profit in afacere.


Deschiderea unei afaceri pe un anumit domeniu intr-o zona in care cererea este prea mica sau aproape de zero, va aduce falimentul intr-un final asta doar daca nu se opereaza in zonele apropiate desi acest lucru include costuri suplimentare de transport si combustibil.


Consultatul in afaceri este o persoana calificata in domeniu care va poate oferi sfaturi si solutii in ceea ce priveste cauza declinului afacerii dvs si va poate oferi solutii pentru o redresare eficienta. 








Afacerea e o idee venita din cap deci trebuie gandita pana la cap!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!