16.08.2014

Ce trebuie sa stii despre placile decorative de granit?

Sursa poza: fabism.ro
Domeniul decorativ creste semnificativ de la an la an si asta datorita faptului ca oamenii doresc sa-si decoreze locuintele in diverse feluri. Preferintele difera, la fel si cererile si tocmai de aceea au aparut multe firme, precum ciupercile dupa ploaie, care vin cu solutii pentru gusturile noastre.

Doar Fabi iti ofera placi de granit de diverse modele la un pret convenabil. Cel mai mult mi-au atras atentia placile de granit "Black Universe", prezente pe site-ul lor printre numeroasele modele datorita efectului de...spatiu. Imi imaginez acest tip de placa pusa una langa cealalta, cu siguranta te vezi printre stele...intr-un alt univers.

Cum multi dintre noi dorim sa ne decoram locuintele, o sa va trasez in acest articol cateva idei despre placile de granit si anume, ce trebuie sa stii despre ele.
- Placile de granit decorative sunt si interioare si exterioare. Majoritatea aleg alte modalitati de a decora exteriorul locuintei din cauza faptului ca nu stiu de existenta placilor de granit exterioare. ATENTIE! Placile de granit interioare nu sunt tot una cu cele exterioare si invers.
- Grosimea conteaza! In special, desi nu este o regula, in exterior se aplica placi de granit cu o grosime de 3 cm iar in interior de doar 2 cm si asta datorita faptului ca cele exterioare sunt supuse mai multor factori de uzura iar grosimea mai mare creste rezistenta placii.
- Placile de granit se sparg foarte greu. Majoritatea oamenilor sunt foarte atenti si se feresc sa nu atinga/loveasca placile decorative montate doar ca acestia ar trebui sa stie ca acestea nu se sparg atat de usor. Pe portiunea din mijloc sunt realizate in asa fel incat sa nu cedeze aproape deloc fiindca asta inseamna sa se sparga intreaga placa si sa fie afectat design-ul iar pe margini, numai in cazul unor lovituri puternice, se fisureaza sau se sparge doar acea bucatica unde ati lovit placa.
- Placile de granit se vand la mp2; orice alt fel de modalitate de vanzare inseamna pacaleala.
- La montaj, singurul lucru la care trebuie sa fiti atenti este alinierea acestor placi.
- Nu trebuie sa va faceti griji de modul de prindere. Placile de granit se monteaza foarte usor in adezivul special si nu risca desprinderi.

Va doresc SPOR LA DECORAT!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!