13.08.2014

Labradorul - campionul familiei tale




Sursa poza: internet

Marea majoritate dintre noi detinem un animal de companie, in special un caine fiindca sunt considerati "cei mai buni prieteni ai omului". Desi nu vreau sa fac diferente intre caini, se spune ca cel mai ideal caine este labradorul. Labradorul este o specie de caine avand ca tara de  proveninenta, Canada. Este cel mai capabil sa inoate devenind una dintre cele mai populare rase de caini din lume. Labradorul este cainele ideal de familie, recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta si exceptand faptul ca este un bun prieten al omului si un animal de companie perfect, in multe tari, aceasta rasa de caine este folosita in prinderea infractorilor avand instinctele de vanatoare si aparare foarte dezvoltate.
Revenind la ideea cu "diferenta intre caini", dintre un labrador si orice alta rasa de caine, as alege labradorul. Desi nu detin nici-un astfel de caine in prezent, imi doresc foarte mult unul, insa, atunci cand detii un labrador, trebuie sa ai grija de el.

Acana labrador va ofera mancare pentru labradorul dumneavoastra bogata in proteine pentru a sustine o greutate optima si o blana sanatoasa, la un pret destul de accesibil.



Sursa imagine: http://pentruanimale.ro/



Aceasta rasa de caine are nevoie de multe proteine in mancare, proteine care nu se gasesc in resturile noastre de mancare, obisnuiti sa le acordam catelului la masa. Exista mancare uscata bogata in proteine si saraca in carbohidrati special pentru cainii de rasa labrador. Acesti caini pot lua foarte rapid in greutate daca sunt hraniti neadecvat iar castigarea kilogramelor in plus, la fel ca si la om, dauneaza sanatatii cainelui. Poate unii dintre voi vor spune ca "sunt pretentiosi" dar nu este adevarat. Cainii de rasa labrador nu sunt pretentiosi ci doar cer sa fie hraniti adecvat, asa cum ar trebui hranit orice caine, indiferent de rasa.
Nu uitati ca inainte de a cumpara un supliment alimentar de pe piata, mai intai consulati medicul veterinar iar daca acesta ofera acceptul ca labradorul dvs. poate manca acel supliment alimentar fara sa existe probleme, il puteti administra dupa mesele fixate cu hrana uscata bogata in proteine.


Ham-Ham...
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!