01.08.2014

Ce gasim mirific la un restaurant?

Sursa poza: http://restaurantdiplomat.ro/
In articolul de astazi o sa va vorbesc despre o mica bucata din rai, un colt al fericirii si o locatie care ne satisface poftele. Este vorba despre Restaurantul Diplomat, un restaurant aristocrat care pastreaza atmosfera locului de peste o suta de ani pentru ca oamenii sa poata trai o experienta de neuitat in momentul in care le este pasit pragul.
Clientii se pot bucura de atmosfera localului, de mancarea si bautura, de serviciile de calitate care le sunt oferite dar si de privelnistea minunata a parcului Herastrau, parc contruit in urma cu mult timp de catre membrii fondatori ai Clubului Diplomatic. Astfel de locuri sunt unice si ma bucur ca exista oameni care se ocupa sa le pastreze vii. In lume te poti bucura de orice altceva dar doar in acest local te poti bucura ca esti acolo, ca stai la masa, servesti din cel mai bun vin si admiri peisajul din jur.
Usile localului stau mereu deschise, esti asteptat cu caldura si multa bucurie, esti invitat sa le pasesti pragul pentru ca tu sa fi fericit, sa te bucuri de moment si de tot ce este in jurul tau.
Mesele stau pregatite sa fie imbelsugate la cererea ta, ospatarii sa te serveasca regeste prin maiestria si talentul lor iar conducerea localului se asigura ca tu sa te poti desfata de toate acestea.
Un astfel de local acorda o nota moderna intr-o maniera contemporana, menita sa lase amintiri frumoase celor care vin aici si care reuseste sa schimbe aspectul Bucurestiului. Caracterizez acest local ca "o raza de lumina colorata" in capitala Romaniei imbracata in alb-negru.
In concluzie, modernismul se imbina intr-un mod foarte placut cu retetele de traditie culese din lumea intreaga rezultand un local care merita nota maxima acordata la toate capitolele.

Recomand acest local cititorilor acestui blog, cititorilor acestui articol dar si celor cu care ma intalnesc fiindca, consider ca orice persoana care ajunge in Bucuresti, trebuie sa se opreasca la acest restaurant.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!