26.08.2014

Nu mai fi un Ha-halat de baie!

Sursa: http://prosoapehoteluri.ro/
          "Sunt precum o ratusca la dus..."

Dusul face parte din rutina noastra zilnica, il facem pentru ca trebuie sa fim curati insa unii fac dus de placere. Printre aceia ma numar si eu fiindca iubesc apa foarte mult. Iubesc dusul, piscinele, marea si tot ce tine de apa.
Atunci cand ies din dus, tin neaparat sa-mi pun un halat de bumbac pe mine. De ce din bumbac? Fiinda bumbacul are capacitatea de a sustrage apa de pe corp si ofera un confort sporit. Nu recomand halatele de baie din supraelastic deoarece, pe langa faptul ca te coci, la propriu, in ele, nu trag apa si esti precum intr-o sauna timp de cateva minute, imediat dupa ce ti-l pui pe tine. Tocmai asa se face ca marea majoritate a hotelurilor din Romania au in garderoba obligatorie halat de baie din supraelastic. Acela este doar un ha-halat de baie. Oamenii pleaca multumiti de la hoteluri de conditiile create dar cand te-ai copt in halat, nu te-ai intrebat daca e ceva in neregula sau nu? Cred ca nu... Ai suportat cu placere ceea ce ei ti-au oferit "la pachet-ul" platit de tine.
Ajuns intr-o camera de hotel, primul lucru pe care l-as cere ar fi inlocuirea halatului de baie cu unul din bumbac fiindca detin in garderoba dar nu le scot la lumina. In cazul in care esti un VIP, te poti bucura de un halat de baie din bumbac.
Un alt lucru la care trebuie sa fim atenti este grosimea acestuia. Unii nu se sinchisesc sa inlocuiasca halatele de sezon rece cu halatele de sezon cald ci le tin in permanenta acolo. De aceea imi este dat sa vad persoane in hoteluri care umbla pe timp de vara cu halate groase. "Conditiile bune" pe care le ofera lanturile hoteliere si de care oamenii se declara...multumiti. Este trist cand vezi ca anumite lucruri simple ne ies din vedere si nu le este acordata destula atentie. Un halat este un detaliu la care oamenii nu se prea gandesc, el devenind un "proces al dusului". Intram in dus, iesim, ne punem halatul si gata. In astfel de momente suntem precum robotii: programati sa facem acesti pasi zi de zi si suntem toti la fel.
In schimb, eu nu sunt adeptul halatelor de baie de culoare alba, sunt prea monotone. Prefer halatele de baie cu modele, culori, abstracte care te fac sa te uiti la omul care tocmai iese din dus.

Alegeti un halat adevarat, nu un ha-halat.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!