25.08.2014

Toata lumea alearga dupa cascaval

Este evident faptul ca toata lumea alearga dupa cascaval in lumea asta. Cascavalul preia controlul asupra omului, asupra fiintei atat de dezvoltate cu capacitate intelectuala si de gandire. Goana dupa cascaval este recunoscut ca sport la nivel national, oamenii incercand, prin diferite metode sa obtina ceea ce-i satisface cel mai mult. "Dupa munca si rasplata", dupa cum se spune. Omul trebuie sa fie recompensat cu cascaval pentru ceea ce a facut, pentru efortul depus si sudoarea adunata pe frunte.
Sursa poza:  www.selgros.ro/
Cei cu o minte mai putin ascutita, cei care sunt usor de dus de nas, isi pierd controlul si valorile morale cand vad cascaval in fata ochilor. Creeaza dependenta la prima vedere si dobandirea de cascaval din ce in ce mai mult duce la calicie.

Insa cei de la Selgros Bucuresti Berceni are grija de dumneavoastra si va satisface pofta cat si buzunarul cu cascaval de calitate la un pret foarte bun. Veti fi atat de satisfacuti incat cascavalul se va topi la dumneavoastra in palma. 
Nu suntem in Franta dar asta nu inseamna ca romanii nu iubesc cascavalul. Acest produs nu lipseste din frigiderele oamenilor sau de pe mesele imbelsugate, cu ocazia Sarbatorilor speciale. Daca Franta este considerata "mama branzeturilor", atunci Romania o consider "tata branzeturilor". Desi nu vreau sa creez competitie intre acestea, branza din Romania este delicioasa iar un mod de preparare mai natural al branzeturilor, cum fac romanii, nu realizeaza nimeni.
Ma numar printre iubitorii de cascaval care se bucura zilnic de acest aliment iar calitatea branzeturilor gasite la Selgros ma incanta maxim. O masa pe zi include cascaval (in general) sau branza. Sunt un om care traieste si se "alimenteaza" foarte mult cu produse lactate, de la branza si cascaval pana la iaurt si smantana.

Nu stiu cat va intindeti voi la citit dar sper sa nu va intindeti precum cascavalul...

Selgros Bucureşti Berceni

Produse alimentare şi nealimentare
Str. Turnu Magurele nr. 92-108, Sector 4, Bucureşti, 041711 , RO
Tel: 0214 068 000
Fax: 0214 068 199
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!