26.08.2014

Incarca laptop-ul eficient

Sursa poza: brenet.ro
"Fiecare laptop cu incarcatorul lui", sunt vorbele specialistilor IT. Nu se recomanda folosirea unui alt incarcator, decat originalul, pentru a va alimenta laptopul sau incarca acumulatorul laptop-ului. De asemenea, nu cumparati incarcatoare laptop chinezesti din comert fiindca reprezinta un risc pentru integritatea laptop-ului dumnevoastra. Incarcarea laptop-ului folosing incarcatoare "no name" poate duce la distrugerea acumulatorului si/sau arderea laptop-ului.
Exista diferente de la incarcator la incartator, diferente ce tin de voltaj si/sau amperaj. Folosirea unor incarcatoare de la alte laptop-uri poate deveni imposibila daca mufele nu corespund.
De asemenea, conectarea incarcatorului "pe fire" la laptop este interzisa. Aceasta activitate poate dure direct la arderea aparatului.
Un incarcator de laptop se arde foarte greu. Acestea sunt realizate sa reziste si sa ofere o incarcare sigura a aparatului in conditiile optime. Eu ma aflu printre acei 1% care s-au "bucurat" de arderea incarcatorului de laptop. Nu am stiut ca s-a ars incarcatorul asa ca am fost cu laptop-ul la service iar de acolo mi-au zis "E perfect functional". Desigur ca mi-au schimbat incarcatorul, oferindu-mi tot un incarcator original. Mi-au zis: "Daca doriti, va puteti cumpara cu 15 lei din comert..." si am zis "Nu!". Sigur ca voua poate va convine sa mi se strice laptopul dupa aceea si sa revin la voi cu el, de data aceasta, chiar cu o problema.
Pentru cei lenesi, ca mine, daca nu sunteti siguri de ceea ce gasiti in magazine, puteti cauta pe internet incarcator original ca al vostru si vi-l puteti comanda. Incarcatorul va soseste la domiciliu si-l puneti conecta la laptop in siguranta. Se poate mai simplu de atat?
In caz de depozitate a incarcatorului, nu indoiti cordonul prea mult si nu asezati greutati pe el. De asemenea, nu trebuie depozitat in conditii de umezeala sau temperaturi extreme.
Daca ai grija de laptop-ul tau, te poti bucura de el pe o perioada mai mare de timp. Neglijenta ta il poate afecta.

Incarca viata cu energie...
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!