21.08.2014

Avem pe National Arena balustrade de sticla?

Sursa poza: www.railingdesign.ro
Obisnuiti cu stadioanele noastre din Ghencea, Giulesti s.a.m.d., multi care nu au pasit pana-n prezent pe National Arena, se intreaba: "Oare are balustrade din sticla precum stadioanele din alte tari?" Mai intai, sa vedem ce inseamna o "balustrada de sticla", nu?
Balustradele din sticla au o grosime considerabila si sunt realizate cu ajutorul unui aliaj iar prin amestec cu sticla, aceasta confera rezistenta dar si o transparenta mai buna. S-a dovedit ca balustradele de sticla de pe stadioane sunt mai rezistente decat vechile plase iar in plus, acestea ofera un design placut si eleganta.
Balustradele de sticla sunt folosite si la locuinte. Acestea sunt realizate in asa fel incat sa sustina greutate, mai ales ca oamenii au obiceiul sa se lase cu mainile pe marginea balustradei si sa reziste la lovituri dar asta nu inseamna ca sunt invincibile si sa-ncepeti dvs. sa le loviti sau sa va lasati cu toata greutatea pe ele, s-ar putea sa aveti o surpriza mai...neplacuta. Balustradele de sticla de pe stadioane difera fata de cele folosite la locuinte prin structura, grosime, calitatea materialului si prin forta de rezistenta.
Sa detii o balustrada de sticla inseamna rafinament si acorda o nota in plus la design-ul locuintei.

 Railing Design iti ofera cea mai variata gama de balustrade de sticla si suporturi de prindere, in asa fel incat sa va puteti bucura de acestea, indiferent unde si in ce fel le utilizati.

Locuintele noi care se contruiesc in prezent, toate au in planul de design al constructiei balustrade de sticla in defavoarea vechilor tipuri de balustrade care nu mai sunt la moda si au costuri destul de ridicate.
Revenind la intrebarea de la inceputul articolului: Da! National Arena are balustrade de sticla asa ca invit sa pasiti pe stadion, sa le admirati sau sa urmariti meciul...prin ele.

In viata trebuie sa fii mai sticla decat balustrada...
(pentru cei care nu s-au prins: adica sa privesti dincolo de toate, sa fii mai transparent in tot ce faci)
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!