19.08.2014

Vine scoala...ne trebuie rechizite!




Sursa poza: www.papetarie.ro/

Aproape ca a trecut vara iar pentru elevi inseamna terminarea vacantei de vara si reinceperea scolii. Bucuria celor mici de a sta toata ziua pe afara se sfarseste de-ndata ce pasim in luna septembrie fiindca, desi scoala nu incepe pe 1 septembrie, incep pregatirile pentru scoala. Copii au nevoie de hainute noi, de ghiozdane, rechizite si altele. Imi amintesc si eu de vremurile cand eram in clasele I-IV si in prima zi de scoala eram imbracat la costum, cu ghiozdanelul in spate si un buchet de flori in mana pentru doamna invatatoare, ne strangeam cu totii pe terenul de sport, participam la discursul doamnei director si asteptam sunetul primului clopotel, dar cu toate astea, mai dulce era vacanta de vara cand te trezeai la ora 11:00 din pat. O spun si acum, desi am trecut de mult timp de acea perioada si sunt student. Imi aduc aminte la ce cheltuiala ii bagam pe parintii mei in luna septembrie cand trebuia sa ma pregateasca de scoala. Hahaha!

O parte din parinti aleg sa cumpere rechizite scoala franceza fiindca un astfel de set cuprinde mai multe obiecte: caiete, pixuri, stilouri, creioane, culori, trusa de lucru, ascutitoare si multe altele iar pretul este mult mai avantajos. Cumpararea acestor lucruri necesare pentru scoala in mod individual inseamna o cheltuiala mai mare.

Papetarie.ro iti spune la dispozitie o gama variata de rechizite scolare pentru elevi de toate varstele pentru ca inceputul de an scolar sa nu va prinda nepregatiti. Preturile variaza in functie de complexitatea seturilor de rechizite.

Faci cumparaturile pentru scoala la orice ora fara sa iti mai faci griji ca te prinde primul clopotel nepregatit. Evita imbulzeala din magazine si nu te multumi cu ce gasesti pe piata. Cumparand online, te poti bucura de lucrurile dorite iar in plus de asta, primesti rechizitele direct la domiciliu, fara sa te mai cari cu ele prin oras. Se poate mai bine de atat?


La scoala cu voi, dragi copii...
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!