11.09.2014

Tu mergi la SexShop?




Sursa poza: internet

Astazi o sa va vorbesc despre un subiect destul de delicat si anume: SexShop-urile. Cati dintre noi au intrat macar o data intr-un astfel de loc? Unii dintre noi evita sa intre intr-un astfel de loc, fiind considerat "necredincios". Nici pana-n prezent nu am descoperit legatura dintre un sexshop si credinta, presupunand ca acesti gargauni s-au nascut si traiesc doar in capul unora dintre noi. Ce-i drept, multi fug dar sunt de acord cu sexshop-urile. De ce sa fie rusinos? E rusinos sa cunosti mai multi despre arta sexului? Pai da' sex facem dar cand vine vorba de el, strambam din nas si-i certam pe cei din jur. Fiti prosti si incercati sa stati needucati. Sa te descoperi pe tine si sa te stimulezi din punct de vedere sexual, nu cred ca e ceva de... nevazut, de... nediscutat sau de...neexperimentat. Iti poti face seara mai picanta impreuna cu partenerul sau partenera folosind si cateva jucarii erotice. Creeaza putina atmosfera romantica si lasa-te purtat pe voalurile pasiunii.
Prima data intrii pe erotic-store.ro din curiozitate dar e imposibil sa iesi cu mana goala de acolo. Toate lucrurile care stau si asteapta sa fie comandate isi sunt adresate tie.
A doua oara intrii intr-un sexshop din dorinta de a explora si de a incerca cateva produse. Daca vei fi satisfacut, la propriu, atunci te vei intoarce si a treia oara iar daca te vei intoarce si a treia oara, atunci vor urma si a patra, si a cincea, si a sasea s.a.m.d.
Majoritatea folosesc jucarii sexuale in dormitor impreuna cu partenerul sau partenera de cuplu dar nu recunosc ca le folosesc. Se feresc sa divulge acest lucru pentru ca oamenii sa nu se uite crucis la ei si sa-si auda vorbe fiindca oamenii din ziua de astazi, desi teoretic au evoluat, practic au involuat foarte mult, refuzand sa accepte adevarul si realitatea. Nu vad nimic rau in a te explora si a descoperi lucruri noi la tine.
ATENTIE!!! Copii cu varsta mai mica de 18 ani nu au voie sa paseasca intr-un sexshop, atat singuri cat si insotiti. Acesta poate avea un impact emotional asupra copiilor. In ceea ce priveste limita de varsta, aceasta nu exista. Indiferent cat de batran esti, mai poti sau nu, poti calca cu incredere intr-un magazin pentru adulti.
Tu ce parere ai despre industria magazinelor dedicate adultilor? Ai calcat, pana-n prezent, intr-un magazin pentru adulti?


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!