11.09.2014

Sanatatea cainelui tau

Sursa poza: http://pentruanimale.ro
Se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele, el prezinta devotament fata de stapan si slujire pana la ultima zi din viata. Cainii s-au dovedit a fi cei mai apropiati fata de oameni si intelegatori. Pentru a te bucura cat mai mult in viata de prietenul tau, trebuie sa te asiguri ca acesta este sanatos si nu este expus riscului de a se imbolnavi. Primul pas in reprezinta vaccinarea inca de la o varsta frageda pana la maturitate, urmand toate demersurile de vaccinare. Dupa acestea, totul depinde doar de tine, la cat de bine il ingrijesti si cum. Vizita periodica la medicul veterinar si administrarea de vitamine aduce la o crestere rapida si sanatoasa a patrupedului.
Ce trebuie sa faci tu acasa?
In primul rand, trebuie sa-l ingrijesti la fel cum te ingrijesti si tu.
In al doilea rand trebuie sa-i oferi putin timp liberi sa te joci cu el, atentie, caldura si iubire.
In al treilea rand dar nu ultimul, mancarea pentru caini reprezinta hrana de baza pentru o dezvoltare optima si o hranire adecvata. Nu trebuie sa ne hranim cainele cu mancare sau resturi de mancare din farfuria oamenilor. Ceea ce pe noi ne hraneste, pe ei doar ii satura. Uneori, mancarea noastra, pentru ei, reprezinta ceva toxic si se pot imbolnavi de pe urma lor.

Royal Canin Romania iti ofera cea mai buna mancare pentru caini la un pret avantajos. Fie ca e vorba de mancare umeda sau mancare uscata, aceasta este la fel de delicioasa si hranitoare pentru catelul familiei.

In ceea ce priveste orarul mesei, este recomandat sa se pastreze un anumit interval orar fix intre mese iar catelul dvs. sa se bucure de trei mese pe zi. In ceea ce priveste administrarea hranei, este recomandat ca continutul sa nu se repete, gen: o masa umeda si doua uscate sau invers. Nu hraniti cainele pe o perioada indelungata doar cu un singur fel de mancare.

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!