08.09.2014

Ai nevoie de un electrician?

Sursa poza: internet
Vreau sa incep acest articol spunand: "In sfarsit scriu ceva pe domeniul meu" fiindca am o calificare in acest domeniu. Meseria de electrician este una foarte frumoasa dar exista si pericole la care te expui. O mica/mare neatentie iar intr-o secunda, un electrician poate ajunge "prajit" precum puiul in tigaie. De asemenea, lucrarile la instalatia electrica sau la panoul electric se realizeaza numai de personal calificat in domeniu care respecta normele de siguranta si P.S.I.
servicii247.ro va ofera electrician calificat la orice ora din zi sau din noapte, in orice zi a saptamanii, pentru a interveni si a remedia problema pe care o intampinati.
De asemenea, locurile care sunt sigilate prin sigurante branduite cu numele sau logo-ul distribuitorului tau de curent electric, sunt locuri in care nu ai voie sa-ti bagi nasul, in caz contrar, risti sa fii sanctionat pentru acest lucru.
Sunt interzise "carpelile" in sistemul electric al locuintei. O "carpeala" te poate costa arderea unei case sau a unui apartament sau, si mai rau, pierdea unor vieti.
Premisa cu "omul universal si bun la toate", nu ar trebui sa se aplice aici, la fel cum nu ar trebui sa se aplice in nici-un domeniu. Nu sunt de acord ca "tata", fiindca a mai legat doua fire la viata lui, sa repare o defectiune sau sa traga instalatia la o locuinta. NU! NU! si...NU! Cauta alta metoda sa te omori fara sa-i pun in pericol pe ceilalti membrii ai familiei care sunt nevinovati si, poate, constienti de pericolul la care ii expui.
Siguranta este prioritara. In incercarea de a iesi mai ieftin si de a nu-ti angaja un electrician sa se ocupe de treaba, acest lucru te poate costa mai mult decat niste bani. Este adevarat ca un electrician si serviciile pe care le ofera se platesc dar pretul este foarte accesibil iar calitatea serviciilor este garantata. Nu exista greseli si momente de ezitare. Se lucreaza precis si sigur. Vrei mai mult de atat? Este TOTUL!
Gandeste-te la cate locuinte au ars din cauza instalatiei electrice si cate vieti s-au pierdut. Vedem zilnic la stiri numeroase cazuri care ne fac sa privim cu stupoare la "cutia cu lumini".
Serviciile oferite includ transportul, constatarea, repararea defectiunii si inlocuirea pieselor deteriorate. Lucrul de reparatie si intretinere se face pe loc, electricianul dispunand de orice necesitate in caz de interventie la domiciliu. Acesta se prezinta la adresa oferita de dvs. intr-un timp foarte scurt, nefiind necesar o asteptare prea lunga si a supunerii unei perioade indelungate fara curent electric.

Imi amintesc ca ultima data cand am avut nevoie de un electrician datorita faptului ca m-am confruntat cu o problema la panoul electric, acesta s-a prezentat in fata usii in termen de 4 ore iar problema a fost rezolvata in mai putin de...30 de minute. Interventia m-a costat foarte putin iar asta m-a determinat sa devin un client permanent. Raportul calitate-pret este foarte bun. Pe mine m-a convins, pe tine? Daca asta nu te convinge, vreau sa te convinga urmatorul lucru: siguranta ta, a familiei tale si a locuintei. Este suficient?

Alege singuranta si calitatea in tot ceea ce cauti si realizezi!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!