23.09.2014

Tablouri cu animale sau arta animalica?

Sursa poza: onlinearts.ro
Articolul de astazi este dedicat tablourilor cu animale sau, ar fi mai corect daca as spune, arta animalica? De data aceasta, artistul aseaza pe panza un amestec de acrilice (culori folosite la pictura pe panza) dand viata unei imagini cu un animal. In preferintele romanilor, tablourile cu catelusi pictati se cauta cel mai bine, poate datorita devotamentului celui mai bun prieten al omului fata de stapan. Asta e discreditare in fata neamului pisacesc, de ce nu sunt tablouri cu pisici in casele romanilor? Hmm, sa revenim.

Ba da, sunt si tablouri cu pisici. Pe OnlineArts.ro gasesti tablouri cu animale de casa la cel mai bun pret, care mai de care mai frumos si pregatit sa stea agatat pe peretele tau. Tinerii nostrii artisti romani, realizeaza tablouri exceptionale, remarcate prin originalitate si stilul fiecarei persoane de a picta.

In timp ce multi artisti pot face picturi abstracte, tehnice sau retro, putini pot si stiu sa realizeze picturi cu animale fiindca nivelul detaliilor este mult mai mare iar subiectul (animalul pictat) trebuie sa prinda viata pe panza, ca atunci cand te uiti la el, sa fie, oarecum, viu. Pe langa talent, trebuie sa dispui de precizie, maiestrie, vizualizare in spatiu si rabdare pentru a reusi.
In toate locuintele exista tablouri pe pereti cu: natura, animale, abstracte iar in unele cazuri, tablouri mai...porno. Inca de pe vremea pestelui pe televizor, romanul a avut latura artistica dezvoltata si si-a decorat peretii cu tablouri dupa propriul gust. In prezent, detin si eu doua tablouri cu animale: unul este cu un caine de culoare neagra, nu stiu ce rasa iar unul este cu trei pisicute siameze intr-un cosulet. Sunt minunate! Mai ales ca eu sunt iubitor de pisici si am o pisicuta.
Imaginatia artistului poate merge mult mai departe, la fel si gustul oamenilor in materie de arta iar aici vorbim despre parasirea planului de picturi cu animale de casa si ajungem la picturi cu: boi, vaci, capre, tapi si alte animale. Intrebarea mea este: Cine comanda asa ceva? Imi imaginez pe peretele din sufragerie ditai vaca pascand iarba. Stiu ca este doar un tablou insa unele...nu ar trebuie sa fie, parerea mea. Dar gusturile nu se discuta.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!