19.09.2014

Decoratiuni artistice?




Sursa poza: fabism.ro

Sa fii artist inseamna sa vezi lumea prin alti ochi, intr-o anumita viziune artistica mult mai dezvoltata fata de a noastra. Poti face deosebiri intre lucruri pe care noi, nici macar nu le observam si poti da viata unor lucruri destul de minunate prin talentul tau.
Dar cand spun "artist", asta nu inseamna ca ma limitez doar la muzica, desen, pictura, fotografie sau alt gen de arta atat de bine cunoscut.
Arta o cunoastem sub diferite forme dar niciodata nu cunoastem limitele artei, asa ca zilnic ne este dat sa vedem pana unde ii duce pe unii limita artistica. Asta ii face pe unii tineri, folosindu-se elemente de decoratiuni onix pentru locuinte, sa creeze minunate opere artistice din...placi de granit. Unii dintre acestia au spart anumite placi de granit si au facut un mozaic dintr-un mix de modele. Este riscant si-n acelasi timp iti pare rau sa vezi cum se sparg placile in fata ta dar rezultatul final este unul pe masura iar cand pasesti intr-o locuinta decorata cu un mozaic realizat astfel, ti se schimba parerea radical. Sa nu se inteleaga ca va incurajez sa spargeti placile de granit, decat in cazul in care sunteti artist si aveti o idee pe care vreti sa v-o duceti la capat, in schimb, puteti comanda placi de granit cu model din fabrica.
Desi iubesc mozaicurile artistilor, modelul meu preferat se regaseste in imaginea de mai sus. Imaginati-va cateva placi de granit una langa cealalta, ce se formeaza? O mica bucata din univers este in locuinta ta. Efectul de spatiu mi-a placut intotdeauna, mai ales daca as putea aduce o bucata din univers in locuinta mea intr-un astfel de mod.

Fabism.ro va pune la dispozitie, la cele mai bune preturi, marmura si granit de cea mai buna calitate, cu diferite modele prefabricate, detinand o gama foarte variata. Depinde doar de dvs. sa va alegeti de acolo ce va place si sa comandati.

Placile de granit difera unele de celelalte in functie de model, design si grosime insa calitatea acestora ramane la fel de buna.


Tu cum iti decorezi locuinta: mozaic din mai multe placi de granit sau cu placi cu model prefabricat? 



Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!