15.04.2013

Succesul in afaceri


O afacere cunoaste succesul atunci cand pornesti de jos cu sprijin de la oameni capabili.
O adevarata echipa stie sa-ti puna in valoare planul de afaceri, fie ca este vorba cu finantare de la stat,plan de afacere cu fonduri europene sau plan de afacere fonduri private.
Scriind pe google, pentru documentare, infiintare srl-d , am dat peste acesti oameni capabili sa duca o firma pe caile succesului.

CILV Consulting are misiunea de a cauta tineri intreprinzatori care sunt pregatiti sa deschida o afacere si astfel, mediul anteprenorial sa fie sustinut si dezvoltat.
Multi tineri isi incearca norocul singuri, si reusesc sa-si deschida o mica afacere, care, dupa 6 luni reuseste sa intre in faliment. Este bine de stiut ca inainte de a deschide o afacere, trebuie mai intai sa fie studiata piata si sa afle ce se cauta.
Tocmai de aceea CILV Consulting este langa tine, fiindca vei beneficia de consultanta manageriala de specialitate, pentru ca fiecare pas facut spre evolutie sa fie unul sigur.
Multi se lupta sa obtina fonduri nerambursabile pentru inceputul de drum in lumea afacerilor si dau gres. Cei care au apelat la CILV Consulting au obtinut aceste fonduri fara nici-o problema deoarece acestia au o rata de succes de 100% in obtinerea fondurilor nerambursabile.
Cunosc persoane din jurul meu, care si-au deschis o afacere si a dat gres fiindca a deschis ceva comun, ce mai au si cei din jur, dar tocmai asta este greseala: nu trebuie sa ai ce are si vecinul, trebuie sa fii unicat pe piata pentru ca ceea ce produci sa aiba valoare si sa fie cautat de consumator (populatie).
Sunt multe lucruri pe care nu le cunoastem inca, din mediul anteprenoriatului, de aceea, acesti oameni fac treaba in locul nostru. Ei ne usureaza munca si ne asigura succesul.

Asigura si tu succesul companiei tale cu CILV Consulting.


Share:

Un comentariu:

  1. Să faci o echipă şi să fii lider e extrem de dificil.În primul rând,trebuie să contribui în toate.În al doilea rând,un lider trebuie să le ştie pe toate,altfel nu mai e lider,nu-i aşa?:D

    O afacere se construieşte pe multă încredere în sine şi în propiile forţe.Nu mă prea pricep eu la management!Mai mult sunt cu filosofia :) :D

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!