14.04.2013

Cum sa incepi ziua cu un zambet

Lasa-ti seara, la culcare, toate gandurile negative si relaxeaza-te. Analizeaza cele intamplate in ziua respectiva si invata-ti lectiile necesare. Cine nu-si invata lectiile acum, va fi nevoit sa repete lectia iar si iar, pana la invatare.
Gandeste-te ce a decurs la intamplarea celor rele si vei vedea ca si tu ai fost de "vina" la cele petrecute in ziua respectiva.
Daca a fost o zi buna, bucura-te si multumeste-i lui Dumnezeu.
Daca a fost o zi mai putin buna, gaseste-ti partea ta de vina, analizeaza situatia, nu mai repeta greseala, si vezi cum vei putea face pe viitor ca situatia sa nu se repete si multumeste-i lui Dumnezeu pentru lectiile invatate.
Nu te culca seara suparat sau posomorat. Nu faci altceva decat sa acumulezi in tine energie negativa care, cu timpul, se aduna si se va resfrange asupra zilelor tale frumoase, sau care trebuiau sa fie frumoase.
Viata noastra este oglinda gandirilor si actiunilor noastre. In aceasta viata totul se intampla cu un scop, iar sursa scopului suntem noi.
Nu mai incerca sa gasesti vinovatul in exterior, ci incepe sa-l cauti din interior!
Share:

Un comentariu:

  1. Sfaturile tale sunt foarte bune.Dar dacă ai avut o mare mare problemă în acea zi e cam greu să uiţi de lucrurile rele înainte de culcare.Se zice că noaptea este cel mai bun sfetnic.Aşa şi este.Toţi oamenii se gândesc în timpul nopţii la cum să îţi rezolve problemele.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!