25.04.2013

Valori sau non-valori?

Am renuntat sa ma mai uit in mare parte, la Tv datorita faptului ca televiziunea promoveaza 99,9% numai non-valori "romaneshti".
Fenomene de cocalarism si "pitiponcie" vedem la tot pasul, de ce mai este nevoie sa mai vad si la TV. Dar asta nu este de ajuns, mai trebuie sa observam si prostie,invidie si alte cele.
Putin imi pasa daca vor exista unii ce ma vor critica dupa acest articol, nu-ti convine ce citesti? atunci omoara-ma onorabil cu un click pe [x] (close), nu te mai deranja sa-mi scrii injuriile tale.

Anumiti artisti romani au ajuns pe marile scene internationale si sunt pretutindeni in topuri iar strainii ne asculta muzica si ne apreciaza artistii, iar noi ce facem?

Noi trebuie sa ne credem unii mai destepti decat altii, sa aparem la tv si sa aruncam cu noroi in munca unora.
Daca nu-ti place de x, exprima-ti opinia ca nu-ti place, dar nu incepe sa arunci cu noroi in artistii nostrii.
Multi "pampers-isti" ai acestei societatii, care desi au varsa onorabila, inca sunt la perioada cand fac in pantaloni si ajung ei la tv si ne critica artistii. Sa va fie rusine!
Strainii nu spun nimic de valorile noastre, iar noi iesim din toaleta la tv si spunem cat de prost a cantat x sau ce a facut intrepreta y.

Strainii ne apreciaza valorile, iar noi ni le distrugem singuri. Acum ii inteleg pe artistii nostrii care refuza sa mai cante in propria tara...
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!