12.03.2013

Petitie: Creste-ti alocatiile elevilor!



Stiai ca lunar, pentru un puscarias sunt alocati in jur de 250 lei (cu aproximatie) si unui copil, statul ii aloca o alocatie de doar 42 lei/luna?
Niciodata nu am fost de acord cu sistemul din Romania, dar acest lucru chiar este strigator la cer.
Asa ca invit pe toti sa semnati petitia pentru cresterea alocatiilor pentru elevi. Fii si tu alaturi de elevii din Romania si semneaza petitia.
Raspandeste pe retelele de socializare acest articol pentru a lua la cunostinta si ceilalti despre aceasta petitie.

Petitia o puteti semna, dand click pe urmatorul link: Creste-ti alocatiile elevilor!

Share:

2 comentarii:

  1. ma bucur ca ai pus la dispozitie acest link, cu mare drag voi semna petitia
    apreciez, in numele nepotelului meu, multzam :-)
    ... despre situatia din Ro, no comment!

    RăspundețiȘtergere
  2. E o idee buna, desi mi se pare in van. Stau si ma gandesc, probabil ca pentru toate cheltuielile ce tin de un puscarias statul plateste aprox. 250 de lei pe luna (aici ma refer la hrana, imbracaminte, adapost). E la mintea cocosului ca 42 lei nu acopera nici un sfert din necesitatile unui copil, dar copilul are parinti care vor acoperi necesitatile copilului cu bani proprii. Pe cand un puscarias e in grija statului non stop, acesta ii asigura toate cele necesare atata timp cat e privat de libertate. In schimb, poate mai face niste munca in folosul comunitatii.
    Drepturile pozitive ale omului au rolul de a mentine rolul statului activ in societate. Statul asigura loc de munca parintilor (cat de cat), ca acestia sa-i poata asigura copilului necesarul.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!