25.03.2013

Sanatate la indemana



Sanatatea este foarte importanta de aceea nu trebuie sa faci compromisuri iar pentru a fi sanatos nu exista niste reguli clare de urmat.
Cum zicea bunicul meu: "Nu conteaza ce si cum, conteaza sa fiu sanatos..."
Eu zic ca trebuie sa avem grija de noi si de organismul nostru si sa ne mentinem mereu sanatosi: "Pastreaza haina de noua iar sanatatea de tanar."
Sanatatea nu se poate oferi cuiva în dar, nu se poate cumpara, nici chiar sa o mostenim nu e posibil - ea trebuie doar pastrata.Fiindca, fie vorba intre noi, organismul nostru nu trebuie studiat inainte de moarte, ci de la nastere, din frageda copilarie, cu toate mijloacele si posibilitatile, pentru fiecare nivel de dezvoltare al omului. Cunostintele despre organismul propriu sunt unice, interesante, uimitoare - nu este nimic in tot universul mai interesant, decat noi. Din pacate, incepem sa constientizam si sa pretuim prea tarziu, atunci cand suntem nevoiti sa investim multe eforturi in a ne reintoarce la ceea ce am pierdut - sanatatea noastra.

Nu putem sa traim fara sa ne imbolnavim, dar putem sa prevenim si sa mentinem organismul sanatos cu Wellness Herbalife care ne asigura suplimentele necesare pentru o viata sanatoasa.

Ingrijirea corpului, sau "carcasei" cum glumesc cu unii prieteni, face si ea parte din procesul nostru de pastrare a sanatatii. Astfel, cu ajutorul produselor din categoria Ingrijire corp ne putem tonifia pielea si imbunatati textura.
Iar pentru toate astea, exista Wellness...
Share:

Un comentariu:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!